Ontwikkelen bij GGD Fryslân

Ontwikkeling Bij GGD Fryslan Collega's Die Werken Bij GGD Fryslan Met Elkaar In Gesprek

Word beter in je vak

Bij GGD Fryslân staat jouw ontwikkeling centraal. We vinden het belangrijk dat jij de beste versie van jezelf wordt. Daar hoort bij dat je de theorie van je opleiding leert toe te passen in de praktijk, maar ook ontdekt hoe samenwerken werkt. We bieden je mogelijkheden om je te ontwikkelen, leren door te doen en de vragen te stellen die jou verder helpen. Maar we willen ook van jou leren. Wat heb jij nodig om te groeien in je vak? Hoe leer jij het beste? Als je wilt, stellen wij samen een ontwikkeltraject op. Zodat jij het beste uit jezelf haalt. Daarnaast kun je in verschillende werkgroepen deelnemen. Bijvoorbeeld om onze dienstverlening met de digitale mogelijkheden die er zijn, toe te spitsen op wat onze klanten nodig hebben.

Stagelopen bij GGD

Stagelopen bij GGD Fryslân geeft een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen in de publieke gezondheidszorg. We bieden je graag een interessante stageplek waar je kunt werken aan je leerdoelen of onderzoek doet met ervaren professionals.

Vergoeding

Bij GGD Fryslân staan we altijd open voor enthousiaste studenten die graag stage willen lopen. Met sommige scholen hebben we vaste afspraken. Bijvoorbeeld met de opleiding Verpleegkunde en Pedagogiek van NHL Stenden. Andere stageplekken vind je terug bij onze vacatures. Volg je een meeloopstage? Dan kun je ook rekenen op een stagevergoeding van 250 tot 300 euro.

Jouw bijdrage

Heb jij een frisse kijk op publieke gezondheidszorg en ben jij op zoek naar een interessante stageplek waarin ruimte is voor je stageopdrachten of om afstudeerdoelen te halen? Neem dan contact met ons op. We zijn benieuwd naar de bijdrage die je kunt leveren.

Neem contact op
Stagiair en medewerker GGD Fryslan in gesprek
Een collega van GGD Fryslân verwelkomt je in een behandelkamer, met op de achtergrond een cliënt.

Specialisatie arts

Als arts bij de GGD Fryslân sta je midden in de maatschappij en kun je echt iets betekenen voor de publieke gezondheidszorg. Ben jij basisarts en wil jij je specialiseren tot Arts Maatschappij en Gezondheid? We hebben regelmatig opleidingsplekken (AIOS) voor de volgende specialisaties:

  • Jeugdarts
  • Arts infectieziektebestrijding
  • Arts forensische geneeskunde

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor specialisatie als arts? Ga naar de website van SOGEON of neem contact met ons op.